One Love Tour – СОФ 2018

Фестивал во фестивал – повторно во Струмица! #слушајгосрцето

Манифестацијата со најубави звуци во својата програма ја има турнејата кој споделува една љубов преку границите на Македонија и Бугарија.

One Love Tour во Струмица го носи најдоброто од двете држави за сите генерации!

Настапуваат: Слаткаристика, Next Time, Графа, SAF Sound System, Jojo Kids и многу, многу други!

Целодневна презентација на најкарактеристичното од културата, уметноста, музиката и кулинарските традиции меѓу Македонија и Бугарија. Настани, поделени по нивниот стил, насочени кон различни профили – семејства со деца, активни млади луѓе и софистицирани возрасни групи.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк