Полумаратон „Струмица на улица“ – СОФ 2018

„Струмица на улица“ е првиот ноќен полумаратон во нашиот град во организација на „ЗСК Југоисток“ и „Културен забавен живот“ кој ќе се одржи на 26 август, недела.

ПРИЈАВИ СЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК > >
https://goo.gl/forms/vcquDjYPR6Z7YfOg2

Ноќен полумаратон „Струмица на улица 2018“ + 5К / 10К
Датум: Недела 26.08.2018
Почеток: 19:00
Патека: Кружна / 5 километри / Струмица
Организатор: Здружение спортски клуб ЈУГО – ИСТОК Струмица / Здружение „Културно-забавен живот“

Трки:
Полумаратон (21,1km)
10K (10000m)
5К (5000m)

Котизација (5КМ, 10КМ, Полумаратон):
500 ден. за уплати заклучно со 20.08.2018 23:59:59

Стартниот пакет за секој учесник на трката на 5к, 10к и полумаратон вклучува:
-dri-fit маичка со лого на трката
-стартен број (со чип за мерење на време)
-освежување и овошје за време на трката
-медал на крај на трката
-онлајн диплома
-подарок од спонзорите на настанот

Напомена: Регистрацијата се затвора на 20.08.2018 23:59:59.

Пријави се за волонтер > > https://goo.gl/forms/NiOjIcnvnK6NZXv82

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк