Ридско Брзинска Трка Крушево 2018

Почитувани љубители на автомобилизмот,

Ридско / брзинскиот натпревар ќе се одржи на 04 и 05 август 2018 год., во рамки на спортско-културната манифестација „10 дена Крушевска Република“.
После 10 години, некогаш традиционалната и атрактивна патека која се протега на патниот правец с. Острилци – Мечкин Камен, во Крушево, во должина од 7.2 км, оваа година повторно е запишана во календарот на натпревари кои се бодуваат за државниот шампионат на Република Македонија во автомобилизам на ридски патеки.

Ве очекуваме,

Спортски поздрав,
АКК Скопје

 

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк