Шизи во вторник со SureShotz во Хавана

“Шизи” забавите кои секој вторник ги собираат скопјани на едно место, продолжуваат и овој вторник. Shorty P и Irie Scratch се позади грамофоните во Havana Summer Club, а стандардно ги имаме и пијачките кои се на 50%.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк