Вечер на поезија

Во рамките на Прилепско културно лето, свое претставување, ќе има Клубот на литературни творци – Прилеп. Повелете да се дружиме и уживаме во убавините на пишаниот збор

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк