Thursday Shake (Astroworld album release party) во Epicentar

Новиот албум на Travis Scott – “Astroworld”, е темата на новата Thursday Shake забава во клубот Epicentar. Со тоа ќе го започнеме вториот дел од сезоната, а како домаќини ќе ги имаме Shorty P и Irie Scratch. Хитовите од албумот на моментално најголемата new school ѕвезда, кои ќе ја отворат и затворат вечерта, како и промо цената (100 ден.) на Johnnie Walker, Smirnoff и Gordon`s, се гаранција за уште една одлична Thursday Shake забава.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк