Кафе со основачките и менторките на Стела

Кафе со основачките и менторките на Стела

За важноста на менторството и солидарноста помеѓу жените, премостувањето на половите и општествените бариери, како и за поттикнувањето на жените целосно да учествуваат во општествениот и економскиот живот и за своите лични искуства ќе зборуваат дел од основачките и менторките на Стела.
Доколку сакаш да нè запознаеш, слушнеш и да ги споделиш твоите размислувања, придружи ни се на неформално, попладневно дружење на 14 август, од 18 часот во Паблик Рум Скопје.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк