Прв Wordcamp во Скопје

Задоволство ни е да ве известиме дека за прв пат во Скопје се организира Wordcamp поддржан од WordPress Fondation. Настанот ќе трае два дена, 13-ти и 14-ти Октомври во просториите на Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инжењерство, во Скопје.
Wordcamp Skopje е неформалeн настан организиран од неколку wordpress ентузијасти.
Настанот е наменет за сите корисници, девелопери почетници/експерти и било кој љуботпитен wordpress фан.
Овој Wordcamp како и сите други пружа одлична можност за запознавање и споделува идеи како и можноста да едноставно се биде дел од wordpress заедницата.
За сите подетални информации, повик за волонтери, спонзори, предавачи, агенда на настанот како и информации за билетите следете на официјалниот веб сајт: https://2018.skopje.wordcamp.org/

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк