Четврток: Margarita Party @Cresha Bar!

Четврток вечер Цреша бар ќе организира Маргарита Забава, ќе се пие маргарита коктели по промотивна цена од 150 денари во повеќе варијанти:
Classic Margarita (tequla,triple sec,sweet&sour mix)
Blue Margarita (tequila, peach schnapps,blue curacao, lime juice)
Mango Margarita (tequila, mango sorbet, sweet&sour mix)

Ве очекуваме телефон за резервации 075 490 825

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк