Ден на Армијата на Република Македонија – 18 Август

аедно да го прославиме Денот на АРМ. Армијата на Република Македонија ги поканува граѓаните на Скопје и Република Македонија на ден 18-ти август 2018 година (сабота), на воениот стадион во Градскиот парк во Скопје, од 10.00 до 14.00 часот да ја посетат изложбата на борбени средства, техника и опрема на АРМ, збогатена со голем број на активности на припадниците на АРМ.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк