Се што треба да знаете за Хонда Цивик TypeR

Дечките од Donut Media прават интересни клипчиња за коли, во ова клипче имате објаснување за Honda Civic TypeR, што значи TypeR, Разликите помеѓу Acura NSX TypeR и Honda Civic TypeR. Да не должиме многу слободно погледнете го клипчето.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pom34VqPV7Y” width=”760″ height=”420″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк