Мајски оперски вечери 2017

Опера-реквием „Јов“ на 45 „Мајски оперски вечери“

Share Button
Повеќе

9 Модни трендови кој ќе бидат популарни оваа Пролет/Лето сезона

Секоја Сезона, модните дизајнери прават тренди облека, патики со цевка фустани, бунди со прекумерна големина и тн. Bride Side ѓи

Share Button
Повеќе

10 Познати личности кој личат на главни херои од цртаните

Често ги гледаме познатите личности на ТВ во кината и тн, но понекогаш не успеваме да ги препознаеме во некој

Share Button
Повеќе

“Секс со душа или водење љубов со тело? Приказна за една вечер или роман за цел живот?

Во најава е второто продолжение на романот “Марла” , и овој пат младата авторка Марија Прличкова ќе ве заскокотка одвнатре.

Share Button
Повеќе

Женска облека со математички дизајн

Погледнете ги парчињата женска облека инспирирани со Математички теми

Share Button
Повеќе

Минијатури во саксија, Бонсаи

Бонсаи е техника на огдлесување на дрва во саксија, воедно и името Бонсаи потекнува од јапонски збор кој означува ,,посадено

Share Button
Повеќе

Северна убавина, Финската Аурора

Аурора е природен феномен кој се случува само во небото во северната хемисфера. Финска е земјата каде се регисрирани едни

Share Button
Повеќе

ЧЕНИНГ ТЕЈТУМ се пофали со својата разголена сопруга

Ченинг Тјетум или познат како Magic Mike утрото после Златните Глобуси на својот Инстаграм профил објави разголена фоторафија од својата

Share Button
Повеќе

Супер херој поза за погомела самодоверба

Социјален психолог од Хардвард, Ејми Кади нуди решение за сите оние што имаат проблем со самодовербата.

Share Button
Повеќе