Mix Aerobik EXTREME

Почувствувајте позитивна енергија во текот на целиот ден со утрински BODY SCULPT тренинг! Mix Aerobik EXTREME Локација: Дом на АРМ

Share Button
Повеќе

Видео запис од еден балон пратен во вселената!

Во 2013 година неколку другари лансирале „GoPro“ камера во вселената прикачувајќи ја на балон со топол воздух,надевајќи се дека по

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Марла“ од Марија Прличкова

Утре (петок) 18.09.2015 со почеток во 20.00 часот кафе-книжарница ВЕШТИЦА има чест да ве покани на една несекојдневна промоција на

Share Button
Повеќе

Уличната уметност во Скопје

Скопје иако не е огромна метропола, сепак шетајќи низ неговите улици можете да забележите дека имаме доста креативни графити кои

Share Button
Повеќе

Поезија на денот – „Тројна будала“ од Џон Дан (препев – Драги Михајловски)

THE TRIPLE FOOL ТРОЈНА БУДАЛА Јас сум две будали, знам мила, што љубам и имам сила да пеам во поезија

Share Button
Повеќе

Омилените цртани ликови – денес!

Ги помните ли Пајо Паторот, Мики и Мини Маус, Том и Џери, Брзата Птица Итрица?… Сте се запрашале ли некогаш

Share Button
Повеќе

ШТО И ДА ПРАВИШ – НАПРАВИ ГО НАЈДОБРО! И БИДИ СВОЈ!

Ќе споделам едно свое размислување кое за некои ќе биде „хејтерско“, затоа што ќе наведам околности кои ним можеби им

Share Button
Повеќе

Животот преку перспективата на една мачка – „ПРИКАЗНИ ОД МЈАУКЕДОНИЈА“ од Игор Џамбазов

„Приказни од Мјаукедонија“ е прво дело на младата и талентирана мачка Емилија Џамбазова-Бавчанска. Таа е родена околу 1 јули 2011

Share Button
Повеќе

Поезија на денот – „Молчи месечино“ од Петранка Костадинова

Молчи месечино Месечино, тајно мојаПроѕирна, мила и нежнати бледа месечино не кажувај никому што направи времето од мене. Молчи за

Share Button
Повеќе