Интересни идеи за дом и градина

„Направи сам“ иновативни, креативни и убави идеи за уредување на домот и градината. Доволно е само да ги погледнете сликите

Share Button
Повеќе

Кое е првото видео на YouTube?

„Me at the ZOO“ ( „Јас во зоолошка“) е првото видео поставено на youtube во април 2005 година. За овие

Share Button
Повеќе

Кои се најгледани видеа на You Tube?

Листа на најгледани музички видеа на You Tube : Psy- “Gangnam Style” –  2.49 billion views Taylor Swift – “Blank

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Тивката жена“ од А. С. А. Харисон

Тој е непоправлив прељубник. Таа живее во заблуда. Тој води двоен живот. Таа сака да ги израмнува сметките. Тој решава

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Вечера“ од Херман Кох

Една вечер, едно убиство, една одлука.. и две деца. Две брачни двојки се среќаваат на вечера во еден елитен ресторан

Share Button
Повеќе

1час возење на овој велосипед дава 24 часа струја

Изум кој секој ќе посака да го има во својот дом. Велосипед кој со возење од 1 час дава електрична

Share Button
Повеќе

Предлог книга – „Љубовта трае три години“ од Фредерик Бегбеде

Љубовта е однапред загубена битка.

Share Button
Повеќе

Најдобри пријатели – мало девојче и булдог

Кој би рекол дека булдогот може да биде најдобар пријател на едно дете, но и негов чувар… Погледнете ги Харви и

Share Button
Повеќе

Направи сам идеи за детска игра

Драги мајки, повелете неколку идеи за да им направите нови играчки на вашите деца, без да направите голем трошок, а

Share Button
Повеќе