Баш ми е гајле за Сите и Се!!

Секоја убава мисла нему му беше посветена и пак водев љубов со Него….и неколку пати дојдов до врвот на лудилото

Share Button
Повеќе

Еделвајс

Еделвајс…ах Љубов!!!….. Сакаше да и го подари…се сеќаваше дека Таа го сакаше баш овој цвет!!! Еден и единствен…необичен…. Баш како

Share Button
Повеќе

Пази кого Љубов нарекуваш

– Знаеш те пратам…како си, каде си, со кого…ти го гледам лицето на сликите и доволно ми е да сватам

Share Button
Повеќе

Дамата курвата или домакинката

Ги гледам како стојат таму и чекаат…ме чекаат мене, кој од нив ќе го одберам,

Share Button
Повеќе

Победнику се гледаме на врвот!!!

Еј ти голем човеку!!!…. Дали знаеш деки си ветив себе си дека таму горе на Тврдината сите заедно ќе отидеме

Share Button
Повеќе

Фрли ги старите чаршафи

Фрли ги старите чаршафи….Земи испери си ја душата, како што ги испра мислите и ги остави таму во морето….во далечината

Share Button
Повеќе

Градот!!!

Гледам низ прозорецот пиејќи го утринскиот чај….гледам и се чудам зошто и градот е тажен, тмурен, издишан исто како мојава

Share Button
Повеќе