Креиран за целото семејство: Самсунг го претставува Галакси Таб А 10.5’’

Сеул, Кореа – 1 август, 2018 година – Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd.) го претстави Самсунг Галакси Таб

Share Button
Повеќе

Јабланица – Село споменик (1)

На околу петнаесетина километри, од патот Струга – Дебар, лево, кон планината Јабланица се наоѓа селото кое го носи истото

Share Button
Повеќе

Пелагонија создадена за авантура

Кога се работи за Пелагонија, помислата на луѓето и стварноста често се разидуваат.

Share Button
Повеќе

Манастирот св. Наум Охридски

На крајниот југо-запад на Република Македонија, се наоѓаат двете најголеми езера

Share Button
Повеќе

Значително е намалено загадувањето на едно од најстарите езера на светот

Значително е намалено загадувањето на едно од најстарите езера на светот Во езерото се враќаат автохтоните видови на риба како резултат

Share Button
Повеќе

Мојата Јабланица

Погледни, погледни во бескрајот! Таму каде што Стрижак гордо се издигнува до оловното небо, ретки гласови ја сечат тишината, а

Share Button
Повеќе

Последните фотографии од познати личности

Гледајки ги фотографиите од некој кој пред почине може да биде вознемирувачки, а до некаде и фансцинантно. Ние ви спремивме

Share Button
Повеќе

Кога реалноста изгледа подобро од Фотошоп, Фотографии од Кападокија Турција

  Кападокија е турски регион кои се карактеризира како интересна вулканска долина, подземен град кој е стар 1000 год п.н.е,

Share Button
Повеќе

КРУШЕВО -КО ШО ГО ГЛЕАМ ЈАС …

Е тоа ти е бачко рај на земјата. Од кај да почнам да зборам за Kрушево, а да не пропуштам

Share Button
Повеќе