Изгледај одлично, цел ден, со Tucker Shirt-Stay од Signori

За македонскиот бренд кој изработува уникатни и квалитетни машки одела, Signori,

Share Button
Повеќе

Предлог на Игор од Швајцарија

Здогледав вчера некој пост на Facebook кој го шеруваше еден колега! Го отворив и викам чекај

Share Button
Повеќе

Јабланица – Село споменик (1)

На околу петнаесетина километри, од патот Струга – Дебар, лево, кон планината Јабланица се наоѓа селото кое го носи истото

Share Button
Повеќе

Кои се атракциите кои не треба да ги пропуштите на Баскерфест 2017?

Share Button
Повеќе

Откријте ги двете сини бои на Пелагонија

Пелагонија е создадена за незаборавни авантури и во секој дел од овој регион

Share Button
Повеќе

Дечкото заспал и не го исполнил ветувањето на својата девојка таа му се одмаздила

Наталија Вивер, рецепционерка од Англија.

Share Button
Повеќе

Christian Roth и Eric Domege ја споделија инспирацијата за нивните безвременски креации

За да се постават темелите на авангардните креации на очила и да се издигнат очилата

Share Button
Повеќе

20 Интересни тетоважи, кои прикриваат белези

Тетоважите различно значат за различни луѓе низ светот.

Share Button
Повеќе

Креативна изложба – Рециклирани модни парчиња

Ве покануваме на изложба која вклучува изработени

Share Button
Повеќе