Јумис мебел поради својата уникатност доби заслужено признание на МЕБЕЛ 2017

На овогодинешниот Саем на мебел Jumis

Share Button
Повеќе

16 Супериорни иновации кој секој треба да ги има по дома

Секоја година дизајнерите и иноваторите излегуваат со

Share Button
Повеќе

Минијатури во саксија, Бонсаи

Бонсаи е техника на огдлесување на дрва во саксија, воедно и името Бонсаи потекнува од јапонски збор кој означува ,,посадено

Share Button
Повеќе

Прекрасна архитектура

Киќава е напревена со Minecraft, дечкото имал премногу слободно време, не му се спиело и погледнете што има направено. Прекрасна

Share Button
Повеќе

Зимски идиличен поглед

Зимата не тера да се затвориме на топло, да испиеме убав чај или топло кафе, но уште поубаво би било

Share Button
Повеќе

Ѕидни детски декорации

При уредување на детските соби, најчесто декорациите ги сведуваме на лесно видливите предели, но што е со малите скриени неизбежни

Share Button
Повеќе

9 идеи за божиќни елки

Новогодишните и божиќните празници се период во кој зимата од бела и студена ја претвораме во шарена и топла.  Да

Share Button
Повеќе

Дваесет работи кои ги знаат само родените во деведесетите

Носталгични години оставија убави спомени кај сите. Во тоа време имаше повеќе стварно дружење, повеќе физички активности и по веќе

Share Button
Повеќе

Совети за секоја вредна жена

Kога ќе завршите со работа и ќе дојдете дома, сè што се случувало на Вашето работно место треба таму и

Share Button
Повеќе