СТАБИЛНА, СВОЕГЛАВА, БЕСКОМПРОМИСНА, СИЛНА И ФОКУСИРАНА

– Викторија Петровска која секојдневно ни го задржува вниманието со својата позитивна енергија вака ја дочека својата 24ка. Пред малите

Share Button
Повеќе

Разговор со младата и талентирана Ива Пуовиќ

Почитувани читатели, чест ние да ви ја претставиме младата и талентирана Ива Пуовиќ .Која е  Ива и со што се занимава

Share Button
Повеќе

Интервју со Чарли Голдсмит

,,Исцелител’’ нова интригантна документарна серија на ТЛЦ каналот, која го следи животот и работата на исцелителот Чарли Голдсмит, кој воедно

Share Button
Повеќе

Интервју со младата и талентирана поетеса и писателка Ружица Стојановска

Ајде прво да започнеме со тоа која е Ружица? *Ружица е едно младо амбициозно девојче кое се труди секогаш да

Share Button
Повеќе

Разговор со младата поетеса Стефанија Јакимовска

Стефанија Јакимовска е родена 19.07.2004 година во Велес. Таа е ученичка во основното училиште ‘’Стојан Бурчевски Буридан’’ во с. Иванковци.

Share Button
Повеќе

На „кафе-разговор“ со младиот автор Душко Трифуновски

Не се забележува моментот кога шолјата со кафе се празни кога има интересна тема за разговор.

Share Button
Повеќе

МУАБЕТИМЕ СО ВИКТОРИЈА ДУКОВА-МЛАДА, ТАЛЕНТИРАНА, АМБИЦИОЗНА…

Драги постоечки и потенцијални креативци запознајте ја Викторија Дукова, девојка со смел стил на живеење, млада, талентирана и амбициозна.

Share Button
Повеќе

‘’ОД ЕДЕН СОН ДО УСПЕШНА ПРИКАЗНА’’

Христина Ангелкоска е родена на 27ми Април, 1993 година во Гостивар.

Share Button
Повеќе

СЕ ПЛАШИТЕ ЛИ ОД ВИСТИНАТА? ПРОВЕРЕТЕ ВО НАЈНОВОТО ПАРЧЕ МИСТЕРИЈА ОД МЛАДИОТ НАДЕЖЕН ВЕЛЕШАНЕЦ

Александар Николовски (1993), како дипломец на Факултетот за информатички науки и компјутерско инжинерство (ФИНКИ) во Скопје

Share Button
Повеќе