Секојдневни тепачки

Последниве денови, секојдневночитам за тепачки помеѓумладината

Share Button
Повеќе

Мојата Јабланица

Погледни, погледни во бескрајот! Таму каде што Стрижак гордо се издигнува до оловното небо, ретки гласови ја сечат тишината, а

Share Button
Повеќе

СПОНЗОРУШИ (втор дел)

Во второто полувреме од тематиката наречена СПОНЗОРУШИ не можам а да не спомнам за уште два типа кои се приметливи

Share Button
Повеќе

СПОНЗОРУШИ (прв дел)

Спонзоруша по дефиниција е девојка тркач (читај трча по пари),особа која нема ништо,а сака да има се,просто речено една блага

Share Button
Повеќе

ШТО БАРААТ ЖЕНИТЕ?

ВНИМАНИЕ:Ова е малку посериозен текст од предходните На горенаведеното прашање во текстов ќе се обидам да дадам мои мисли и

Share Button
Повеќе

ФЕЈСБУК ЕПИДЕМИЈА

Брилијантната идеја која на еден  младич му носи милијарди на контото,кај нас и а секаде у светот се шири со

Share Button
Повеќе

МОБИЛНИ

У денешно време ако немаш мобилен значи нешо мутиш. Све живо бачко денес има мобилни,од најмал кепец до тешка геријатрија,сите

Share Button
Повеќе

ЉУБОМОРШТИНИ

Ако нешто го разорува ткивото на една врска или брак – тогаш тоа е љубомората. Реално кажано,сите си патиме од

Share Button
Повеќе

Блескајте луѓе!

Повеќето од луѓето не сакаат да почнат, затоа што не сакаат да ги видат другите како почнуваат од нула. Мили

Share Button
Повеќе