ПОЕТЕСАТА И ПИСАТЕЛКА ВИКТОРИЈА ПЕТРОВСКА НА ЛИТЕРАТУРНИTE МАНИФЕСТАЦИИ ОДДРЖАНИ ВО НЕГОТИНО

Младата и исклучиво талентирана поетеса и писателка Викторија

Share Button
Повеќе

Март е месецот на пролетта, а со пролетта заедно, секогаш се буди и креативноста.

Затоа повелете на нашата пролетна работилница по креативно пишување на ориентални кратки поетски форми.

Share Button
Повеќе

Поетско дружење со Елена Пренџова

Во вторник, 13. февруари, 1 ден пред Денот вљубените во 18 часот во просториите на библиотеката

Share Button
Повеќе

Промоција на монографијата “Марков манастир”

Со радост и задоволство ви соопштуваме дека излезе од печат монографијата „Марков манастир

Share Button
Повеќе

Македонската поетеса на вечер на авторска поезија во Србија

Македонската поетеса и слемерка Елена Пренџова ќе настапува на десеттата

Share Button
Повеќе

Промоција на мини прирачник за поезија од Пренџова

Во вторник, 26. декември, во 20.30 ч. во кино салата на Кинотека на Македонија

Share Button
Повеќе

Промоција на „Мини прирачник за поезија“

Промоција на „Мини прирачник за поезија“

Share Button
Повеќе

Прв Новогодишен Базар

Честитка ве поканува на Првиот Новогодишен Базар, кој ќе се одржи на 17ти декември (недела) во хотел Континентал, Кристална Сала.

Share Button
Повеќе

Промоција на „ИДОТ И Супер-Егото“ од Марија П. Конеска

Ве поканувамe на промоцијата на  промоција на  стихозбирката „ИДОТ И СУПЕР-ЕГОТО“ напишана од Марија П. Конеска.

Share Button
Повеќе