Exhibition Of ॐ Dreamcatchers ॐ WarmUp in Fourplay wih Kodra

Exhibition Of ॐ Dreamcatchers ॐ WarmUp in Fourplay wih Kodra Voislav Trajkovski во Петок (3ти јули) на 3пи Позитив со рачно изработени

Share Button
Повеќе

Викикамп Дихово 2018

Викикамп Дихово 2018 е тридневен настан организиран од страна на „Споделено знаење“, огранок на светската Викимедија Фондација во Македонија, која

Share Button
Повеќе

Сите предизвици за брендовите, потрошувачите и огласувачкиот пазар во време на вештачка интелигенција

Директно од Њујорк, во Ровињ пристигнува Џејсон Јерциновиќ, визионерски дигитален маркетер и глобален директор за маркетинг иновации во американската агенција

Share Button
Повеќе

Голем број на интересни теми и предавачи во Септември на Викенд Медиа Фестивал

Наближува периодот за Викенд Медиа Фестивал кој оваа година ќе се одржи од 20. до 23. Септември во старата фабрика

Share Button
Повеќе

Бесплатно предавање: Маркетинг концепти за генерациите X, Y, Z

Таргетирај паметно според спецификите на генерациите! 💡

Share Button
Повеќе

Обука за Јавен настап

ЗАЈАКНЕТЕ ЈА ВАШАТА САМОДОВЕРБА!!! Можноста да се зборува пред публика, независно дали пред тројца или пред триста луѓе, претставува шанса

Share Button
Повеќе

Ulrike Syha (12 јуни 2018, Кино Култура, предавање и работилница)

Со големо задоволство Ве известуваме дека на 12 јуни 2018, Македонскиот центар на Интернационален театарски институт, иницира, дизајнира и организира

Share Button
Повеќе

Промотивна конференција на „BalkanMed INNOVA – Балканско-Медитерански Центар за претприемништво и иновации“

На 17-ти април со почеток од 12.00 часот во Стопанската Комора на Македонија (Скопје), 5 кат, Сала 4 ќе се

Share Button
Повеќе

DigiGirlz на Мајкрософт Македонија се одржа во Тетово и Скопје

Во Тетово и Скопје се одржа DigiGirlz настанот организиран од Мајкрософт Македонија со цел да ги поттикне младите девојчиња уште

Share Button
Повеќе