„Приказна за тркалото“ – детска театарска претстава

Претставата ,, Приказна за тркалото” е наменета за деца од 18 месеци до 9 години. Ве очекуваме во Бабец Театар

Share Button
Повеќе

Семе – Детска претстава со сенки

ПРЕТСТАВАТА Е РАСПРОДАДЕНА! Очекувајте следна изведба во август ♥ ~СЕМЕ~ Театар “Сенки и облаци” / 35мин. / 3+ год. /

Share Button
Повеќе

За љубовта на човекомразецот или за омразата на човекољубецот

Оваа сериозна комедија е поглед во човековата душа на современиците од периодот кога била пишувана во 17 век, но e

Share Button
Повеќе

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ОД ГОЛА МЕСЕЧИНА 2018

Меѓународното жири на 5. Интернационален фестивал на комедијата „Гола месечина“ 2018, што се одржа од 18 до 24 јуни, во

Share Button
Повеќе

Театар комедија ве кани на ,, Гола Месечина”

Меѓународен театарски фестивал на комедијата „Гола месечина“ кој започнува утре 18.06.2018 и трае до 24.06.2018 за повеќе информации на официјалната

Share Button
Повеќе

Крал Рикард III

22.06 (петок) Претстава Крал Рикард III – Вилијам Шекспир Со театарот Гавела од Загреб. Режија: Александар Поповски „Гавела“ ја крена

Share Button
Повеќе

„Никој никогаш не ме праша“

„Никој никогаш не ме праша“ – Прва изведба

Share Button
Повеќе