Ретроспектива-пиволенд

Фестивалот кој стана препознатлив скопски бренд, својата приказна ја започна во 2008 година. Поминаа точно 10 години од првиот Пиволенд

Share Button
Повеќе

Промоција на Бебе Готвач

Со огромно задоволство ве покануваме на промоцијата

Share Button
Повеќе

13-ти април Ракија вечер во Јавна Соба

Саботно опуштање под отворено небо и уживање во различни вкусови на ракија!

Share Button
Повеќе

Вкусот на пролета во Јавна Соба

Ве покануваме на дванаесеттото издание на проектот “Вкусот на Скопје“!

Share Button
Повеќе

Taste of Italy

Во рамките на проектот Вкусот на Скопје за зголемување на локалните кулинарски навики, Public Room ви претставува едно мошне уникатно

Share Button
Повеќе