Ридско-Брзинска Трка Водно / VODNO 1 / 2018

Официјално, првата трка од Ридско-Брзинскиот државен шампионат на Македонија се вози на 09-10.06.2018! Наскоро со повеќе детали! Организатор: АКК ПРИМО

Share Button
Повеќе

Тест на Тесла модел X

Дечките од Tested имаат задача да ја тестираат новата Тесла X.

Share Button
Повеќе

Ридско-брзинска трка ВОДНО

Виртуелна трка ВОДНО Автомобил: – Citroen Saxo S1600

Share Button
Повеќе

Топ 5 најпопуларните Хонда Цивик

Хонда Цивик е популарна уште во почетоците на 70-те, ајде да погледнеме како се движела низ годините кој и се

Share Button
Повеќе

33 години традиција Олимпиа Моторс – 100% ориентирани кон грижата на возилата на нашите клиенти

Нашите фамилијарни почетоци пред 33 години беа врвни сервис услуги, затоа денес притискаме рестарт и почнуваме повторно одново! Истражувањето и

Share Button
Повеќе