Промоција на „Графичка мапа на Родољуб Анастасов“

Во рамки на „Скопско лето“ промоција на „Графички мапи на Родољуб Анастасов“, проект на Музеј на Град Скопје. Ќе се

Share Button
Повеќе

Гласови & Зборови

Повеќегодишниот изложбен проект на Ката Мијатовиќ и Зоран Павелиќ, Гласови & Зборови, се базира на структурирање изложби од проектите на

Share Button
Повеќе

NLB Gallery: Изложба на Владимир Темков

„Потрага по смислата на ликовност во соочување со убавината на природата“ е насловена изложбата на Владимир Темков, која како дел

Share Button
Повеќе

Светски пикник vol.3

Не пропуштајте ја можноста на 24 јуни, да дојдете на “Светскиот пикник”,

Share Button
Повеќе

А зошто не би можеле?

„А зошто не би можеле?“ е едукативен филмски проект направен од членовите на здружението на Yes Alumni, со помош на

Share Button
Повеќе

Stella: Женска Менторска Мрежа

Ментроската поддршка е клучна за академскиот, професионалниот и животниот развој.

Share Button
Повеќе

Астро Забава

Повелете во вторник да ѕирнете низ нашиот телескоп, да направите некоја фотка и да уживате во глетката и дружењето.

Share Button
Повеќе

Од збирката на плакат од колекцијата на НГМ

Оваа збирка на плакати, за прв пат ќе биде изложена и е вклучена во рамките одбележувањето на Јубилејот 70 години

Share Button
Повеќе

Градот УБАВ Отворање на Skopje – street art & graffiti gallery

Во рамките на проектот „Градот Убав“ ќе се реализира првата отворена галерија на урбана уметност во постоечки архитектонски контекст.

Share Button
Повеќе