Отворена новата книжарница на „Литература.мк“ во „Скопје сити мол“

Новата книжарница на „Литература.мк“ официјално почна со работа во саботата (14 јули) во „Скопје сити мол“ (Skopje City Mall). На

Share Button
Повеќе

Потврдено од “Тестлаб“: Самсунг Кју-ЛЕД ТВ екраните не покажуваат ефект на “изгореници“!

ТВ Експерти од реномираното германско списание “Видео Магазин“ го изложија Самсунг Кју-ЛЕД ТВ екранот на 72 – часовен “стрес–тест” во

Share Button
Повеќе

Наградниот предизвик донесе нови членови во семејството на Бора

) Бора е дел од организациите на кои секој чекор им е важен поради тоа што една од клучните убедувања

Share Button
Повеќе

Обука за Јавен настап

ЗАЈАКНЕТЕ ЈА ВАШАТА САМОДОВЕРБА!!! Можноста да се зборува пред публика, независно дали пред тројца или пред триста луѓе, претставува шанса

Share Button
Повеќе

Nina Kraviz x Green Beach Festival

📣 Nina Kraviz, светската техно дива прогласена од Mixmag и за најдобар диџеј за 2017-та, ќе настапи на GREEN BEACH

Share Button
Повеќе

Алтернативно Скопје #4

30ти Јуни, ПЛАТО ПРЕД МКЦ Во организација на Млади за Скопје. Концерт на отворено на 6 бендови. Влез слободен. Поддршка

Share Button
Повеќе

ФинХакатон

#ФинХакатон за првпат во Македонија! Хакерски маратон: Креирај софтвер/мултимедијален производ за 48 часа и вклучи се во натпеварот за вкупниот фонд

Share Button
Повеќе

Новата регионална телевизија, Канал Визија, внесува јасен фокус во информирањето на граѓаните

Како локален канал кој започна со работа пред 10 години со навремено, точно, објективно и непристрасно работење сега расте на

Share Button
Повеќе