ДВА ЕКСКЛУЗИВНИ КОНЦЕРТА НА ПЕТАР ГРАШО ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА!

Задоволство ни е да ве информираме дека најголемата актуелна хрватска пејачка ѕвезда, Петар Грашо, после навистина долго време ќе има

Share Button
Повеќе

ДАРКО РУНДЕК НА SKOPJE CALLING ВО ИСТА ВЕЧЕР СО TEXAS!

Конечно дојде време Дарко Рундек и екипата да се појават во Скопје во вистинско време и на вистинско место.

Share Button
Повеќе

ВРЕМЕ Е ЗА БАЛАШЕВИЌ ВО СКОПЈЕ!

Драги пријатели, Големо задоволство ни е да ви најавиме дека по пауза

Share Button
Повеќе

Апокалиптика вечерва во СЦ. Борис Трајковски

Ве известуваме дека вратите за концертот на Apocalyptica

Share Button
Повеќе

Авалон продукција најавува

Задоволство ни е да Ви најавиме дека еден ден пред скопскиот концерт, Авалон Продукција со најголемиот бугарски промотер Sofia Music

Share Button
Повеќе

Авалон продукција ви претставува: Массимо Савич во Македонија

Важна информација: Половина од капацитетите за двата концерта, се веќе распродадени!

Share Button
Повеќе