„Фантастичен бутик“ со Македонската филхармонија и врвниот виолончелист Александар Књазев

На 13 ноември (петок) во Домот на АРМ во 20 часот, Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт под наслов „Фантастичен

Share Button
Повеќе