Животот на Молиер

Автор: Михаил Булгаков Режисер: Александар Поповски УЛОГИ Никола Ристановски – Жан-Батист Поклен де Молиер, познат драматург и автор Сашка Димитровска

Share Button
Повеќе

Изложба на уметнички слики со ликот на Тоше

Четвртата по ред изложба на Александар Поповски, од 16 до 22 октомври ќе се одржи во Спомен куќата Тодор Проески

Share Button
Повеќе