Алина Ибрагимова со својата виолина гостува во Македонска Филхармонија

Новата виолинистичка ѕвезда Алина Ибрагимова од Русија, на 2 декември (среда) во Домот на АРМ со почеток во 20 часот,

Share Button
Повеќе