Глувчиња (фото)

Самоукиот артист Loïc од Швајцарија, има 26 години, а почнал да црта кога бил многу мал… 

Share Button
Повеќе

Интересни илустрации на Christoph Niemann

Артистот Christoph Niemann ги креира најинтересните илустрации користејќи предмети што ги наоѓа во својот дом…

Share Button
Повеќе