Астронаутите пред 40 години оставија знаме на Месечината, погледнете што има останато сега

Пред четри декади, Нил Армстронг и Баз Алдрин слетаа на Месечината за првпат во историјата на човештвото. Во оваа епска

Share Button
Повеќе