Предновогодишен хуманитарен базар на ракотворби

Во пресрет на новогодишните празници, израдувајте се себе си и израдувајте ги вашите најблиски со најубави,

Share Button
Повеќе

Прв Новогодишен Базар

Честитка ве поканува на Првиот Новогодишен Базар, кој ќе се одржи на 17ти декември (недела) во хотел Континентал, Кристална Сала.

Share Button
Повеќе

Среќна Баба Марта 2017 – изложба и базар на ракотворби

Центарот за научно истражување и промоција на културата „Хаемус” Ве кани на меѓународната изложба посветена на традиционалниот украс, мартинките.

Share Button
Повеќе

АЈДЕ СИТЕ НА БАЗАР

Настанот е во организација на хуманитарното здружение на Есма и Стево Теодосиевски. 

Share Button
Повеќе

3 ДЕНА ВО ЦАРСТВОТО НА УНИКАТИТЕ ВО БУРГАС

Изобилство од убави предмети ќе се излее во Бургас за време на тридневниот фестивал од 14 до 16 август во

Share Button
Повеќе