За 2 дена ќе може да ги потопиме летните горештини во водите на Базен Аеродром

Бесплатен влез на Базен Аеродром на големото отворање во петок, 08-ми јуни

Share Button
Повеќе

18 ЗАБАВНИ БАЗЕНИ

Повремен базен е идеална опција за секој кој располага со ограничено место во дворот и не сака да инвестира пари

Share Button
Повеќе