Елена Пренџова на слем рецитал во Београд

Вчера, недела, 16.10.2016 год. во клубот „Полет“ во Белград се одржа слем-рецитирање во организација на белградското слем-друштво „Поезин“.

Share Button
Повеќе

Македонското здружение „Македониум“ го одбележува Денот на мајчиниот јазик во Белград

В среда на 17 февруари во 19.00 часот во Библитеката на Град Белград,  ќе се одржи културен настан по повод

Share Button
Повеќе