ЖИВОТОТ Е КРАТОК ДА ГИ КРИЕТЕ ВАШИТЕ ЧУВСТВА!

Да зборувам на сите човечки јазици, па дури и на ангелски, штом љубов немам, ќе бидам бакар што ѕвони, или

Share Button
Повеќе