БИТ ФЕСТ 2015 – 21 ЈУЛИ

Вторник 21 јули на Бит Фест:

Share Button
Повеќе

БИТ ФЕСТ 2015

Екслузивно! Бит фест Ви ја претставува гостувачката претстава „Нашиот клас“ од Израел. Недела 19 ти Јули 20.00ч – Народен театар

Share Button
Повеќе