ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА ВО ЦРНО“ – ИЛЕ НАУМОВ

Денес, среда 15.07.2015, во кумановскиот ресторан „Версус“, ќе се одржи промоцијата на новата стихозбирка „Боемска рапсодија во црно“ од македонскиот

Share Button
Повеќе