ИГРАЧКИ, БОИЧКИ, ТРАКАТАНЦИ… СОКРИЈТЕ ГО СТИЛСКИ ДЕТСКИОТ НЕРЕД НИЗ ДОМОТ

Голем дел од „родителствувањето“ е посветен на убедување со децата да се средат играчките кои ги оставаат позади себе низ

Share Button
Повеќе