БОШ летувалиште – promo night

Ослободете се од стесовите, ставете цвик и дојдете да се релаксирате со коктел и добра музика. Во пресрет на БОШ10,

Share Button
Повеќе

BOSH FESTIVAL PROMO-NIGHT

БОШ фестивал е еден од постарите, алтернативни фестивали во републикава, фестивал кој 6 лета зрачи позитивна енергија!

Share Button
Повеќе