Разговор со младата поетеса Бојана Спасовска

Јас сум Бојана Спасовска ученичка во деветто одделение во ООУ ,,Стојан Бурчевски Буридан’’ – Иванковци, Велес. Ученичка со континуиран одличен

Share Button
Повеќе

Бојана

Нашава забавна музика е богата со добри – успешно компонирани песни, но има и такви кои како да се ,,правени’’

Share Button
Повеќе