Театарска претстава „Понуда за Брак“ од А. Чехов

Едночинката „Понуда за брак“ од Антон Павлович Чехов е тетарска престава со која ќе настапат членовите

Share Button
Повеќе

Како да одржите цврст и стабилен брак, и покрај обврските околу децата

Ех, таа убавина да ги растете и воспитувате децата… Ситните ножиња, малите буцкасти рачиња кои се бесат на вашиот врат,

Share Button
Повеќе