СЛОБОДАТА НА ИЗРАЗУВАЊЕ МИ ЈА ДЕФИНИРА ПРОФЕСИЈАТА

Млада, борбена, амбициозна и без влакна на јазикот, вака себеси се опишува Викторија Петровска, девојка која од неодамна

Share Button
Повеќе

Поезија на Ирена Христова од Велес во Меѓународна збирка

Меѓународната школа за поезија од Белград и Клубот на уметници ,,Ѕвездани Колодвор‘‘ објавија Mеѓународна збирка поезија под наслов ,,Стихови од

Share Button
Повеќе

Промоција на книга: Ние, Другите – Сашо Димоски

Како да се отпочне патување кон нешто толку лично, што е апсолутно лично, без да се побараат корените, основите, предисторијата

Share Button
Повеќе