ПАТЕМ – Друштво со ограничена одговорност 2015 / 2016

Проект на Весна Дунимаглоска, Ѓорѓи Крстески, Станко Павлески и Друштвото

Share Button
Повеќе

Весна Дунимаглоска и Давид Василев- Даво на ДРИМON 3 фестивал

На 26 јули, недела, ќе можете да погледнете:

Share Button
Повеќе