NASA: Поглед на планетата земја од свемир во ЖИВО

Погледнете го клипот кој се случува во моментов. НАСА во чест на денот на астрономијата прави едно добро видео. [su_youtube_advanced

Share Button
Повеќе

Видео лекција – Плоштина на триаголник

На следнава видео презентација се прикажани најбитните формули за решавање на плоштина на секаков тип триаголник. Погледнете:

Share Button
Повеќе

8 автомобили, кој неможат да се пронајдат на пазарот

Во Видеото ке видите 8 тркачки автомобили, кој неможат да се пронајдат на пазарот, поради реткоста на деловите. Погледнете го

Share Button
Повеќе

За полесно облекување на Чорапи и Хулакопки

Имате потешкотии за облакање на чорапи или Хулакопки? Имаме да ви предложиме едно решение! Погледнете го видеото. 

Share Button
Повеќе

СТРИНГ АРТ

Оригиналната техника за декорација станува популарна [su_slider source=”media: 6579″ limit=”1″ link=”post” target=”blank” width=”560″ height=”600″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″

Share Button
Повеќе

Десет напуштени места каде е забранет пристап

Напупштен остров со отровни змиим, простор кај што е тестиран Антракс вирусот и експлодиран нуклеарен реактор се наоѓаат на листата

Share Button
Повеќе

10 Смешни видеа со кучиња

Погледнете ги овие 10 среќни Булдози!

Share Button
Повеќе

Среќни деца! (видео)

Две мали деца танцуваат неверојатно! Дури и возрасните танчари можат да им позавидат… Погледнете!

Share Button
Повеќе

Скриена камера

Смешни видео инсерти за добро расположение.

Share Button
Повеќе