ХУМАНИТАРЕН СЛЕМ НАСТАН ЗА ЈОЦЕ

Поетри слем Македонија со хуманитарен слем настан!

Share Button
Повеќе

“Ќе пробам да ја разголам хартијата и надвор од овие хоризонти да создадам една нова вечност”- Виктор Јакимовски

Виктор Јакимовски е роден во 1994 година, во Скопје. Студира новинарство на Правниот факултет во Скопје. Добитник е на наградата

Share Button
Повеќе