Денот на Љубовта и Виното во Паб Комедија

ВИНО, бидејќи ни една ЉУБОВ не започнала со јадење на салата!!!

Share Button
Повеќе

Погледнете се во огледало и ќе видите што не треба да јадете

Дали сте свесни како млечните производи, виното, глутенот и шеќерот влијаат на изгледот на вашето лице? Експертите и нутриционистите веруваат

Share Button
Повеќе

Видео: Јога за љубителите на вино

Ако сте љубители на виното и сакате да останете во форма со јога, тогаш следното забавно видео ќе ви покаже

Share Button
Повеќе