Шкотските експерти за виски, и нивните коментари

Шкотските експерти за виски, дегустираат неколку вида на евтини виски.

Share Button
Повеќе

Гром удри во фабриката на „Jim Beam“

Не секогаш се случуваат вакви лоши работи, но кога ќе се случат тие се катострофални.

Share Button
Повеќе