Во свет на лаги, биди вистина

Кои сме ние? Бледи копии на некои оргинали, уфилувани и украсени со лаги? Или пак, репер за вистина?

Share Button
Повеќе

Ќе патувате? 10 митови за патувањата кои мора да ги знаете!

Патувањата можат да бидат незаборавни искуства. Меѓутоа, наспроти тоа што светот станува се „помал“, стравот од непознатото е заеднички за

Share Button
Повеќе

Го знаевте ли ова за најмистичниот ден петок 13-ти?

Денот петок 13-ти кој исто така се нарекува и „црн петок“, многу време кај народот предизвикува несфатливо чувство на страв.

Share Button
Повеќе

Момент на вистина со Џими Фалон

Џими Фалон, Колин Фарел и Винс Ваул играат игра каде што има  две плика во кои има прашања од детството,

Share Button
Повеќе